Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

Assalammualaikum !
 
 Jom join segmen by kak Aisyah Humaira !

 
  
 
Tarikh tamat :
30 /1/ 2013 !!
 
Hadiah :
Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]
[Hadiah Akan Bertambah Jika Lebih 200 Peserta]
syarat yang simple :)

 



♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Holiday Giveaway by Rochelle

Assalammualaikum !

jom join !


tag :
http://blogrinala.blogspot.com/
http://youraremine.blogspot.com/

Hadiah-hadiah Holiday Giveaway by Rochelle
Doodle X 1 , Topup RM10 X 2 , Baju X 2 , Review blog X 3 , Kerongsang X 1 , Voucher RM10 X 3 ,Topup RM10 X 2, Cokelat Ridoma X 1 ,  Bloglist X 30 , Review blog X 3 .

Pemilihan hadiah
- Top referrel ( Cokelat Ridoma dan sepasang baju )
- Random.org ( Hadiah yang lain )

Giveaway ni dianjurkan oleh Rochelle dan dimeriahkan oleh Azzah,YummyCoklet,Pink BubbleGum Princess,kak Mia Liana,Odah One Bizz,Ridoma dan Cik Buaya selaku sponsor untuk Giveaway kali ini.
 





 

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna

 

!!!!!! HaiHaiHaiHaiHaiHaiHaiHaiHai!!!!!!

marilah kita bersegmen ! HOHO aktiviti terwajib aku ! ( macam pelik je ayat aku )


*inilah segmennyeeee...

Aku macam terpesona pulak dengan segmen nie :P

 
 *real tak real gambaq nie :D

Soalan dari kami depa :

1) Nama kawan baik :


inilah kengkawan aku ! kebanyakan kalau dah nama "hash tag kawan baik" (auwww.. nak ber-tweet pulek !
jangan lupa follow aku tau2 --> @ApamGemok.. time kasih xD ) mesti sorang je kan kan kan !
kalau aku memang depa lahh kawan susah senang aku..sob sob :')

2) Umur : 


aku muda lagi ! yahhhhh ! "we are young..so let's set the world on fire" <-- tetibe *geleng2 kepala*
jangan lupa selesaikan yang darab duluuu :P

3) Tarikh lahir :

sape ? aku ke dieorang ? 
aku ikut urutan lahh ye...
aku : 17 JANUARI 1995 ( jangan lupa pos hadiah k )
hajar : 30 May 1995
ayu : 24 June 1995
Aten : 31 Oktober 1995
Mus : 1 November 1995
Limah : 5 December 1995

ok2...aku memang kak yong... jangan berani kacau adik gua :P

 
 *gaya seorang kak yong, haha
4 ) Bersekolah di :
di sini laaa... tempat aku...tapi dah habis sekolah ! yahooooooo !
*Tetibe terasa nak nyanyi lagu sekolah pulok !

5 ) Sifat yang korang aku suka mengenai kawan baik korang :
 Honestly...

    >> depa senang dibawa ke majlis.. kira kalau aku bawak depa pi mana2 aku tak berapa nak malulaa.
    >> kalau aku mengutuk dieorang... dieorang boleh buat muka selamba sambil makan cikedis lagi..
    >> kalau aku mintak tolong dieorang.. tanpa berfikir sejenak ( amboi ayatt ) dieorang sudi menghulurkan
          tangan dan kaki mereka untuk membantu...
    >> dieorang akan menggedik apabila terdapatnya kaum hawa saje kerana kalau dieorang
          mempamerkan kegedikan mereka di depan kaum adam..dengan pantas dan pasti aku akan
          menghantukkan kepala mereka ke dinding2 yang berdekatan.

sebab nielaaa aku suka kawan dengan dieorang... :)
 
6 ) Sejak bila berkawan baik :
 berkawan dah lama... tapi kalau bab baik tuuu tak berapa pasti ! yang pasti time aku sedang mentelaah di
sekolah yang tersayang xD

7 ) Kenangan paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik :

setiap moment aku akan cakap paling kelakar/gila2/manis :)
buli-membuli, gaduh2 sesame aku akan cakap manis walaupun pahit untuk dikenang ( nampak sangat 
tak ayat novel ekk ?? )

8 ) Ucapan untuk kawan baik :

ucapan ? macam menang award pulakkk..
ok ! thanks to be my lovely friends...terima kasih selalu ada saat aku terjatuh, kesusahan and menangis sorang2 (mood touching ) walaupun lepas nie kita dah ada jalan hidup masing2 tapi jangan lupa saat2 terindah kita ( amboihh..macam cakap kat pakwe aku pulak ) aku takkkan lupa bila kita same2 berebut sape sampai makmal dulu, makan dalam kelas, berkongsi makanan, bergaduh, buli2 semua and berebut coki2 ( ciri2 pelajar cemerlang -.- )
Last but not least..
hope our friendship will last forever..
semoga persahabatan kita diredhai and till jannah.. Aamiin :')
  
  






  
















♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Blogwalking dengan alya balqis studio

 


Nak join segmen dari sorang blogger ! 
serius, comel sangat banner dia xD
 tengok nie, tengok nie !


awesome rite ??

tag :
 blogrinala.blogspot.com/
 


♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

December Wish Giveaway by Liyana and Myra

Comel kan kan kan ! hoho

!!!!!! HaiHaiHaiHaiHaiHaiHaiHaiHai!!!!!!

 
aku berminat untuk join giveawy nie... so, jom join ! klik banner ;)
 
 
 
 1.
 
 
 bila dah habis sekolah nie.. aku tak tau nak buat apa.. aku rasa dah dapat kerja dah..
Tanam anggur dekat rumah !

2
.
 
aku nak ambil lesen lerrr ! tapi bila ? harap2 dapat amek la kann... tahap ke-jelesan aku semakin 
meningkat bila dengar kawan aku dengan bangganya cakap "aku dah amek kursus belajar lesen !"
me "eleh, baru kursus ! kecoh !" haha, jahat k jahat ! sukatila ! :P

 
 3.
aku punye wish nak masak ! mesti terer masak untuk start bulan januari nanti..
so, kena belajar dari sekarangla kann... almaklumlah kata nak jadi isteri mithali bila kawen nanti #Ehh
aku dah terer masak tom yam k nak bagi refferee korea tuuu #Ehh lagii..


4.

aku harap aku dapat buat apam polkadot !! makkkkkkkkk ! tolong ajarrr !!!!!!!


5.

makkk ! tolonglah tunaikan.. nak pergi berjalan ! aku kebosanan tahap babas bin alagapas nie !
pergi mana2 pon aku sanggup pergi !

 

Buat masa nie itu jelaa wish aku untuk BULAN DISEMBER nie ! :)
 i'm done... :) 
 




 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥