10 Gambar Pelik Manusia !

Assalammualaikum !
Salam semasam manis strawberry xD

Koleksi gambar-gambar pelik ! -_-

ikan pelik

ikan pelik

gambar awek bogel

gambar awek bogel

http://4.bp.blogspot.com/_XCYG27SuVtY/TSxyrDLRJJI/AAAAAAAABcw/gma-pWNIovc/s1600/gambar%2Bpelik%2B14.jpg

gambar awek bogel



Funny p28 520x388 Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 2

10 3 Pelik Tapi Benar

axe thumb Benda Besar Punya...

3 6 Pelik Tapi Benar


Sumber : Syurga itu indah, Esempoi, Lepak

p/s : macam-macam dekat dunia ni kan ! pelik tapi benar !


Nota kaki : Pelik itu Indah dan Menarik ♥ 







♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Gambar-Gambar Kelakar Yang Buat Orang Pecah Perut !

Assalammualaikum !
Salam semasam manis strawberry xD

Gambar-gambar yang terhasil dari otak kreatif manusia !


 lawok2.jpg



 beyak2.jpg




Photo: True Story.

Like--> Meazm








p/s : pecah perut aku baca benda alah ni xD

Nota kaki : Ketawa adalah rahsia awet muda ♥♥♥ 



















♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

10 Aksi Kucing Paling Kelakar !

Assalammualaikum !
Salam semasam manis strawberry xD

Aksi-aksi comel kucing yang kelakar :)

Photo: cehhh..tulang jer..xde selera la macamni....

p/s : nak ke tak nie? kalo tak nak, biar tuan je mkn..nnt nyesal..

^nefer^

cat coughing Koleksi gambar lawak kucing

Photo: Ha ha ha.. 

-putera-








sumber : Dunia Kucing dan Google
p/s : comel gila kucing2 ni... rasa macam nak gigit2 je !

Nota kaki : Jangan hukum haiwan walaupun korang tak suka !

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

"Awak Perlukan Duit ? Jom Buat Job Part Time.. Job Layan Client"

Assalammualaikum !
Salam semasam manis strawberry xD

Hye..Thanks...AWK PERLUKAN DUET X???? bole join kite owng buat job partime.. payment dpt cash teros lps job. Bole dpt ribu2.. Job layan client..ta terikat pon. Slmt..jgn isau..bile2 bole stop.. client sume melayu..bukan dari internet..kat on9 sume bangsat..xde duet.. owng ade duet mana sempat nk on9.. client dari personal contact sye.. lagi pon duk layan sex dgn bf ta dpt ape gak.. lau ta nk join atau da penah dpt offer ny.. jgn marah taw..sorry sgt2..jgn komen ape2 kalau x nk join.. plzz.. thanks..Takecare :)

ada seorang makhluk Allah seorang perempuan hantar mesej dekat laman sosial aku hari itu..
motif ?????
"lagi pon duk layan sex dgn bf ta dpt ape gak"
 apakah ??

 
*Utamakan rezeki yang halal daripada rezeki yang banyak !
 
p/s : sorry, aku tak berminat nak melayan benda2 ni..
rasa macam nak marah.. tapi malas nak layan xD

 
 
nak aje aku bagi gambar ni dekat dia xD


Nota kaki : Kalau nak hidup diberkati Allah.. carilah rezeki dengan cara yang halal !

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli

Assalammualaikum !
 Salam semasam manis strawberry xD

Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..


♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

Mengumpat Gaya Moden !


Assalammualaikum !
 Salam semasam manis strawberry xD

Gaya terbaru mengumpat ! Hati-hati :)

 
 Sumber : Facebook

p/s : walaupun kaki like.. tapi tak payah laa benda-benda tak sepatutnya pon nak like ! 
Take Note :)

 
"Iaitu semasa kamu bertanya atau menceritakan berita dusta itu dengan lidah kamu, dan memperkatakan dengan mulut kamu akan sesuatu yang kamu tidak mempunyai pengetahuan yang sah mengenainya; dan kamu pula menyangkanya perkara kecil, pada hal ia pada sisi hukum Allah adalah perkara yang besar dosanya."
(Surah An-Nuur, ayat 15)

p/s : jangan mengumpat.. tapi menegur secara baik ♥♥♥
 
 Nota kaki : Mengumpat ? Tak nak dengar !!

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥